קאשלך מיט פארפיל(כוסמת עם פתיתים)עם בצל מקורמל טבעוני

קאשלך מיט פארפיל(כוסמת עם פתיתים)עם בצל מקורמל טבעוני,

לטגן לפתיחת טעמים 3 בצלים מקורמלים עם כף אבקת מרק פרווה וחצי כפית פלפל שחור גרוס,

להוסיף חבילת פארפיל לטגן בתערובת 4 דקות,

להוסיף ליטר מים לבשל על אש קטנה עד אידוי הנוזלים,

לבשל כוס וחצי כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת עם כף שמן זית בסוטז 3 דקות להוסיף 3 כוסות מים להרתיח ולהעביר לאש קטנה עד אידוי המים,

להוסיף את הפארפיל לערבב על אש קטנה 3 דקות להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.

(מתכון משודרג מבית סבתה לולה)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>