צ'יפס שערות (דקדקדק) לנשנוש,

צ'יפס שערות (דקדקדק) לנשנוש,

לקלף חצי ק"ג תפו"א לחתוך לג'וליאנים (אני חתכתי במעבד מזון אפשר עם קולפן ג'וליאנים ידני)

לשטוף על מסננת וליבש,

לחמם שמן לטגן (זהירות מלשרוף את הצ'יפס)להעביר לנייר סופג להמליח עם מלח הימלייה ובתאבון.

(כמובן אפשר כמות גדולה יותר של תפו"א)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>