ניוקי תפו"א עם קפוסטה(כרוב כבוש)ובצל מקורמל טבעוני

ניוקי תפו"א עם קפוסטה(כרוב כבוש)ובצל מקורמל טבעוני,

לקחת 4 בצלי מקורמלים להוסיף כף זרעי קימל גרוסים בעלי ומכתש וחצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף קופסת כרוב כבוש שטוף על מסננת וקצוץ דק,

לאדות עד קבלת גון קרמל,

לבשל חבילת ניוקי תפו"א(להרתיח סיר עם מעט מלח להכניס את הניוקי להוציא לאחר רתיחה שנייה כשהם צפים 3 דקות לסנן)

להעביר לתערובת הכרוב לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.(יוצא מעדן)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>