ספירלות לביבות תפו"א (שבלולים)

ספירלות לביבות תפו"א (שבלולים),

לבשל 1 ק"ג תפו"א עד רכות בקוביות עם כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית טימין יבש,

לסנן ליבש על האש 3 דקות להכין פירה דק וחלק לקרר,

להוסיף 2 ביצים רבע כפית טימין יבש רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות שמן זית 4 כפות עמילן תפו"א (אפשר קורנפלור)מלח לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,

להכניס לשקית זילוף לחתוך את הקצה שיהיה פתח של 1 ס"מ.

לחמם שמן ל190 מעלות,

ליצור ספירלות עם השקית זילוף בשמן החם לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה,

להעביר לנייר סופג ובתאבון.

(להגיש עם מיונז,קטשופ,אלף האיים וטחינה ואו מה שאוהבים)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר