לביבות תפו"א ובטטה ללא גלוטן

לביבות תפו"א ובטטה ללא גלוטן,

לרסק על פומפייה דקה 4 תפו"א ו2 בטטות לסחוט מנוזלים להוסיף 2 ביצים כוס קמח חומוס (אפשר רגילתופח)כף אבקת מרק פרווה מלח פלפל לפי הטעם חצי כפית סודה לשתייה (אם הקמח תופח אין צורך בסודה לשתייה)לערבב,

לחמם שמן ליצור לביבות לטגן משני צדדים עד הזהבה יפה,

להעביר לנייר סופג ובתאבון

(אפשר לשדרג עם בצל מטוגן במקום הרגיל)(להגיש עם שמנת חמוצה ועירית)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>