משולשי טורטייה בטעמים

משולשי טורטייה בטעמים,

לוקחים טורטיות אני לקחתי מקמח מלא,

לטורטייה זעתר ושומשום:מורחים את הטורטייה במעט שמן זית מפזרים טבעת עם זעתר וטבעת עם שומשום מניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה חותכים עם סכין פיצה לכמה משולשים שרוצים,

טורטייה פיצה:מורחים את הטורטייה ברוטב פיצה מפזרים מעל גבינה מגורדת וזיתים וחוזרים על פעולת החיתוך,

טורטייה רוטב צילי ובטטה:מורחים רוטב צילי מפזרים בטטה מגורדת על פומפייה דקה וחוזרים על פעולת החיתוך,

טורטייה עם טחינה ותירס:מורחים שכבה דקה של טחינה מפזרים מעל גרגירי תירס וחוזרים על פעולת החיתוך,

מכניסים לתנור חם על 180 מעלות לכמה דקות(יש להיזהר שלא יישרף האפייה קצרה)ובתאבון.

(יש לשם לב החיתוך לפני האפייה!!!!!)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>