מאפינס כרישה ותפו"א ללא גלוטן (לביבה אפויה)

מאפינס כרישה ותפו"א ללא גלוטן (לביבה אפויה),

לחתוך 1 ק"ג כרישה לטבעות של 1 ס"מ לטגן עד הזהבה פלוס להניח על מסננת (מעל כלי)לירידת עודפי השמן,

לרסק על פומפייה גסה (מגרדת)ואו במעבד מזון 6 תפו"א אדומים גדולים או 18 מיני תפו"א אדומים עם הקליפה לסחוט מנוזלים,

לערבב עם הכרישה להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח 3 ביצים חצי כפית סודה לשתייה לערבב,

לרסס בשמן זית מנג'טים מ"ס 5 בתבנית תאים,

למלא מהתערובת לרסס מעל מעט שמן זית להכניס לתנור חם על 200 מעלות ל50 דקות ובתאבון.(יוצאים 24 מאפינס)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול