קרפלך תפו"א בתוספת בצל מקורמל וכרוב כבוש צמחוני

קרפלך תפו"א בתוספת בצל מקורמל וכרוב כבוש צמחוני,

לקחת קופסת כרוב כבוש לשטוף מהנוזלים והמלחים במסננת לקצוץ דק,

לקרמל 4 בצלים,

להוסיף כף קימל גרוס בעלי ומכתש(או כפית קימל טחון)חצי כפית פלפל שחור גרוס לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,

להוסיף את הכרוב לטגן בבצלים עד הזהבה קלה,

לקחת חבילת קרפלך עם תפו"א (קנוי וקפוא)800 ג"ר להכניס לסיר עם מים רותחים ומעט מלח לבשל עד שהקרפלך צפים במים 3 דקות לסנן,

להעביר לכרוב לערבב 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.(יוצא מעדן מבית סבתא לולה)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>