עוגת ביסקוויטים עשירה בטעם ווניל פצפוצי שוקולד בניחוח קפה ושוקולד מריר

עוגת ביסקוויטים עשירה בטעם ווניל פצפוצי שוקולד בניחוח קפה ושוקולד מריר,

להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 1 וחצי כוסות חלב 2 חבילות פודינג ווניל פצפוצי שוקולד (אם יש פודינג ווניל רגיל להוסיף 50 ג"ר שוקולד מריר 60% מגורד על פומפייה דקה)להכניס למקרר לשעה,

לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,

לטבול בקערה עם נס קפה קר ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר (שחורים)לסדר בשכבה אחת,

למרוח חצי מכמות הקצפת לפזר מעל שוקולד מריר 60% מגורד על פומפייה דקה,

לחזור עם הביסקוויטים (לטבול בנס קפה)שכבה נוספת,

למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,

לגרד על פומפייה דקה שוקולד מריר 60% לפזר מעל ,

להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>