חצאי דלעת ערמונים ממולאת בתבשיל חומוס ועדשים טבעוני ללא גלוטן

חצאי דלעת ערמונים ממולאת בתבשיל חומוס ועדשים טבעוני ללא גלוטן,

להכין תבשיל חומוס ועדשים: לקרמל 3 בצלים,לבשל עד ריכוך 300 ג"ר גרגירי חומוס(או אחרי השרייה ארוכה ואו קנוי קפוא)לבשל כוס עדשים שחורים עד חצי רכות לסנן,להשאיר בסיר של החומוס ממי הבישול 1 ס"מ מעל החומוס,להוסיף את העדשים 3 בצלים מקורמלים כף מאבקת התיבולית של השף הפשוט(יצור עצמי תחליף לאבקת מרק)לערבב,

לבשל על אש קטנה חצי שעה,

לקחת 3 דלעות ערמונים לחתוך את הגבעול ואת השפיץ חתך דק של 3 מ"מ,

לחתוך את הדלעות לחצי לרוקן גרעינים,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מעט שמן זית לפזר מעט תימין יבש,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות,

למלא מהתבשיל להכניס חזרה לתנור לאפות 10 דקות ובתאבון.

(את שארית התבשיל אפשר לאכול לבד כתוספת)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>