אורז בתוספת עדשים שחורים וירוקים עם רוטב רומסקו-פלפלים טבעוני ללא גלוטן

אורז בתוספת עדשים שחורים וירוקים עם רוטב רומסקו-פלפלים טבעוני ללא גלוטן,

להכין רוטב רומסקו: לקחת 150 ג"ר שקדים מולבנים בפרוסות ולקלות אותם קלות במחבת יבשה לקרר(זהירות מלשרוף)לקרמל 4 בצלים,להוסיף 4 פלפלים אדומים מרוסקים במעבד מזון קטן קטן (לא מחית)לאדות בבצלים עד ריכוך,להוסיף 31 חומץ בלסמי כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לבשל על אש קטנה 5 דקות,להכניס למעבד מזון צנצנת פלפלים בתחמיץ על האש(400 ג"ר)מסוננת,להוסיף6 שיני שום 10 עלי נענע ואת השקדים ולרסק למחית,להוסיף את המחית וכוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,

לבשל עד רכות כוס וחצי עדשים שחורים וירוקים לסנן,

להכין כוס וחצי אורז בסמטי,

לערבב את האורז והעדשים ו3 מצקות מהרוטב לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

(שארית הרוטב ניתנת להקפאה ואו עם מכפילים את כמות האורז והעדשים משתמשים בו)

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>