עוגת ביסקוויטים בניחוח ווניל צרפתי שוקולד מריר וקפה שחור טבעונית

עוגת ביסקוויטים בניחוח ווניל צרפתי שוקולד מריר וקפה שחור טבעונית,

להכין כוס קפה שחור(מסונן מגרגירים ואו ממכונה קפה)לצנן,

להכין קצפת פודינג בטעם ווניל צרפתי,

לקחת 2 שמנת צמחית 2 פודינג בטעם ווניל צרפתי כוס וחצי חלב שקדים להקציף לקרם יציב,

להכניס למקרר לשעה,

לקחת כלי מלבני 22 על 16 גובה 4 (מתאים ל שכבה של 9 פתי בר),

לקחת פתי בר בטעם שוקולד מריר(שחורים)לטבול בקפה להניח בכלי בשכבה אחת,

לפזר מעל חצי מהקרם,

להניח מעל שכבה נוספת של פתי בר טבולים בקפה,

למרוח את שארית הקרם,

ליצור פסים עם מזלג(לישר),

לפזר מעל שוקולד מריר 60% מגורד,

להכניס למקרר לפחות ל4 שעות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים באלפי מתכונים ועשרות אלפים תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>