סקורדליה ממרח שום שקדים משודרג טבעוני ללא גלוטן

סקורדליה ממרח שום שקדים משודרג טבעוני ללא גלוטן,

(סקורדה ביוונית שום),

להשרות ל 8 שעות במים 150 ג"ר שקדים מולבנים(עדיף בחצאים)(לאחר ההשריה 200 ג"ר)

לקחת 6 ראשי שום לעטוף בנייר אפייה ולהוסיף עטיפה של נייר כסף,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות ל50 דקות לקרר,

לחלוב את שיני השום האפויות לצלחת,

להכניס למעבד מזון את השקדים המושרים המסוננים עם 3/4 כוס מים, לטחון למשחה חלקה,

להעביר לקערת ערבוב,

להוסיף את שיני השום האפויות, כף שום, כתוש 3 כפות מיץ לימון, 3 כפות שמן זית, כף שטוחה מלח הימלייה, 80 ג"ר שקדים טחונים דקדק לערבב למשחה חלקה ובתאבון.

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>