מאפינס פרח תפוח (בדבש)מקמח קוסמין מלא טבעוני לראש השנה ולצאת יום הכיפורים

מאפינס פרח תפוח (בדבש)מקמח קוסמין מלא טבעוני לראש השנה ולצאת יום הכיפורים,

לקלף ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ 2 תפוחי עץ להכניס לקערה לערבב עם כף סוכר ורבע כפית קינמון,

לקחת 2 תפוחי עץ אדומים לחתוך לחצי לרוקן גרעינים לחתוך לחצאי טבעות עם הקליפה בעובי 2מ"מ(ואו בעזרת מנדולינה)לבשל בסיר חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ורבע כפית קינמון לצנן מעט להכניס את חצאי הטבעות לריכוך,

לערבב בקערה 225 ג"ר רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר ו43 כוס סילן טבעי ללא תוספת סוכר,

להוסיף 43 כוס שמן כוס מיץ תפוזים כפית קינמון וכפית תמצית ווניל לערבב,

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,

להוסיף את קוביות תפוחי העץ לערבב,

לשמן בריסוס מאנגאטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא 43 גובה,

לקחת את חצאי טבעות התפוחים המרוככות לגלגל לפרח להניח מעל כל מאפינס בלחיצה לחצי עומק,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות ובתאבון.

(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>