פתי בר טבעוני עם קמח קוסמין מלא לצאת יום הכיפורים

פתי בר טבעוני עם קמח קוסמין מלא לצאת יום כיפור,

לערבב לבצק בקערה 2 וחצי כוסות קמח קוסמין מלא 5 כפות סוכר דמררה כפית תמצית ווניל 21 כוס מיץ תפוזים שקית אבקת אפייה 100 ג"ר תחליף מרגרינה טבעוני נטורינה על בסיס שמן זית מומס במיקרו
)יכולה להחליף חמאה בכל מאפה ולכן מתאימה גם לטבעונים (מאושר ע"י vegan friendly) ולרגישים ללקטוז.)

להניח את הבצק בין שני ניירות אפייה לרדד לעובי חצי ס"מ להסיר את הנייר העליון לחתוך למלבנים (אפשר עם גלגלת זיגזג)

להעביר את הנייר עם הבצק החתוך לתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 180 לאפות 10 דקות לקרר ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>