בורגול עם פירות יבשים טבעוני לראש השנה ולצאת יום כיפור

בורגול עם פירות יבשים טבעוני לראש השנה וליום כיפור,

להכין בורגול,

להוסיף פירות יבשים עם סילן וקינמון,

ההכנה לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים ברבעי טבעות,להוסיף לבצלים 5 כפות סילון טבעי כפית וחצי קינמון חצי כפית פלפל שחור גרוס וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,להוסיף 200 ג"ר משמש יבש חתוך לרבעים 200 ג"ר שזיפים מגולענים חתוכים לחצי 200 ג"ר אננס ללא תוספת סוכר חתוך למשולשים קטנים 200 ג"ר גזר גמדי מבושל חתוך לטבעות קטנות 100 ג"ר חמוציות 100 ג"ר צימוקים בהירים 100 ג"ר צימוקים כהים לערבב לבשל על אש קטנה רבע שעה,

להניח ואו לערבב עם הבורגול ובתאבון.

(אפשר כמובן להוסיף שקדים ואגוזים קלויים מעל בארוחה ללא ילדים קטנים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>