ממרח (חומוס) מדלעת יפנית טבעוני ללא גלוטן

ממרח (חומוס) מדלעת יפנית טבעוני ללא גלוטן,

לקחת דלעת יפנית בקוטר 20 ס"מ לקלף לחתוך ל8 סירות לנקות מגרעינים,

להניח על נייר אפייה עם חצי ראש שום בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר מעט מלח הימלייה גס,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה לצנן,

להכניס למעבד מזון עם 3 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית לחלוב את שיני השום האפויות לתערובת להוסיף 2 שיני שום כתושות לעבד למשחה חלקה,

להעביר לקערת ערבוב להוסיף רבע כפית כמון מלח הימלייה לפי הטעם כוס טחינה גולמית,

לערבב לממרח חלק ובתאבון.(יוצא מעדן)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>