קוגל מבית סבתא לראש השנה

קוגל מבית סבתא לראש השנה,

לחמם על מחבת בזהירות 150 ג"ר סוכר וכוס שמן עד קבלת צבע קרמל,

לקלף 3 תפוחי עץ מוזהבים מקולפים לחתוך לקוביות של 1 ס"מ לערבב בקערה עם 50 ג"ר סוכר וכפית קינמון להשרות כחצי שעה,

לבשל 2 חבילות אטריות בינוניות לסנן ולצנן להכניס לקערה ערבוב,

להוסיף את התפוחים 150 ג"ר צמוקים כהים 100 ג"ר סוכר 150 ג"ר אגוזי מלך קצוצים בנוני 3 כפיות פלפל שחור גרוס כפית קינמון לערבב,

להוסיף את הקרמל החם (זהירות מכוויות)לערבב,

להוסיף 6 ביצים לערבב,

לקחת סיר גחנון(קוטר 25 גובה10)לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן,

להכניס את התערובת לסיר לכסות עם נייר אפייה ולכסות עם המכסה,

להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות שעה,

להוריד את החום ל90 מעלות לאפות 12 שעות ובתאבון.

(מתכון שעובר במשפחה כמה דורות)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>