מאפינס טבעוני תפוח (בדבש) מקמח קוסמין מלא

מאפינס טבעוני תפוח "בדבש" מקמח קוסמין מלא,

לערבב בקערה כוס רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר עם 43 כוס סילן,

להוסיף כפית קינמון כפית תמצית ווניל כוס מיץ תפוזים 100 ג"ר נטורינה שמן זית מומסת (במיקרו בפולסים)לערבב,

( נטורינה – מבית שמרית סדרת תחליפי מרגרינה המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים, המהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה ותחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק.נטורינה היא ללא שומן מוקשה, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (ללא טעם קוקוס או זית).נטורינה מתאימה לאפיית פרווה (יכולה להחליף חמאה בכל מאפה ולכן מתאימה גם לטבעונים (מאושר ע"י vegan friendly) ולרגישים ללקטוז.)

להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,

להוסיף 43 כוס אגוזי מלך קצוצים דקדק 21 כוס צנוברים קצוצים דקדק כוס וחצי תפוחי עץ גראנד חתוך לקוביות של ס"מ לערבב,

לשמן בהתזה מנגאטים מ"ס 5 בתבנית תאים למלא מהתערובת 43 גובה לקשט עם קוביות תפוח עץ,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות ל14 דקות ובתאבון.

(סה"כ צריך 3 תפוחי עץ יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>