פרחי ברוקולי אנטי פסטי עם טחינה טבעוני ללא גלוטן

פרחי ברוקולי אנטי פסטי עם טחינה טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 1 ק"ג פרחי ברוקולי להפריד לפרחים של 2-4 ס"מ,(אפשר לקחת שקית קפואה (מופשרת)של 800 ג"ר)

להרתיח מים עם כפית מלח הימלייה להכניס את פרחי הברוקולי ומרתיחה חדשה להמתין 8 דקות להוציא למסננת וליבש,

(ברוקולי משקית קפואה מופשרת 5 דקות מרתיחה),

להעביר לקערה להוסיף 5 כפות צילי מתוק ו5 כפות שמן זית לערבב,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה ,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לצנן,

להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס וחצי טחינה מוכנה סמיכה(מים לימון שום מלח כמה שאוהבים)לערבב בזהירות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>