אבקת שבבי רוזמרין טבעית יבוש בשמש הביתית

אבקת שבבי רוזמרין טבעית יבוש בשמש הביתית,

,לקצור עודפים מצמח הרוזמרין הביתי להפריד את העלים מהגבעולים,

(אפשר לעשות גם עם שאריות רוזמרין קנוי במקום לזרוק)

ליבש כמה ימים על צלחת,

להכניס לבלנדר לטחון דק והרי לנו תבלין רוזמרין יבש,ובתאבון.

(מתאים לתבשילים מרקים מאפים פסטות ורוטבים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>