קינוח שכבות אישי

קינוח שכבות אישימצרכים (10-14 כוסות):

תחתית פירות יער:

2 כוסות תערובת פירות יער מוקפאים

2 כפות גדושות סוכר

חצי כוס מים

 

קרם גבינה:

2 מיכלי שמנת מתוקה/להקצפה - 500 מ"ל

חצי כוס סוכר

4 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס חלב קר

250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%

 

פירורים קראמבל:

כוס קמח לבן

2 כפות גדושות סוכר

50 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר 

2 כפות שמן

חלמון ביצה או 1-2 כפות מים (*לפי הצורך)

 

*לגרסה ללא גלוטן: ניתן לערבב כוס ורבע ביסקוויטים ללא גלוטן מפוררים דק עם 50 גרם חמאה מומסת.

 

אופן הכנה:

 

הכנת תחתית פירות יער: 

קודם טוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני את החומרים עד לקבלת מחית אחידה.

 

הכנת קרם גבינה: 

מקציפים את השמנת עם הסוכר במשך כחצי דקה.

מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בעזרת כף/לקקן בתנועות קיפול.

 

הכנת פירורים קראמבל:

לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.

כעת יש לערבב בעזרת כף את כל החומרים לפי הסדר הרשום, עד לקבלת תערובת בצקית מעט פירורית.

פורשים נייר אפיה בתבנית ומשטחים את התערובת על נייר האפיה (בעזרת האצבעות).

מכניסים לתנור החם ואופים במשך 10-12 דקות, עד להזהבה קלה.

מוציאים מהתנור ומניחים לבצק להתקרר.

לאחר שהבצק התקרר, מפוררים אותו לפירורים קטנים.

 

עיצוב הכוסות:

מניחים בתחתית כל כוס כף ממחית פירות היער.

מעל מזלפים קרם גבינה (מומלץ להשתמש בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה בקצה).

מפזרים מעל פירורים.

 

*השתמשתי בכוסות הגשה קטנות (נפח 100 מ"ל) ויצאו 14 כוסות מהכמות שבמתכון.

 

 

בתיאבון!

 

מתכון קינוח שכבות אישי מאת "מתכונים ב 10 דקות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

________________________

 

הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).

את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים

 

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ