נשנושי טבעות חציל בציפוי שיבולת שועל בתנור טבעוני ללא גלוטן

נשנושי טבעות חציל בציפוי שיבולת שועל בתנור טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 2 חצילים ארוכים וצרים לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),

לחתוך לטבעות של 1 ס"מ,

להכין בקערה כוס טחינה מתובלת בלימון מלח פלפל שחור גרוס ואבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי של אבקת מרק),

ובקערה נוספת להכניס 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן,

להכין תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,

לטבול את טבעות החציל בטחינה ולאחר בשיבולת השועל,

להניח על נייר האפייה לרסס במעט שמן,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>