אנטי פסטי זוקיני ובצל בכוסמת טבעוני ללא גלוטן

אנטי פסטי זוקיני ובצל בכוסמת טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 2 זוקיני גדולים לחתוך לטבעות של 1 ס"מ ולרצועות של 1 ס"מ,

לחתוך 2 בצלים גדולים לרבעי טבעות דקות,

להכניס לקערת ערבוב ,

להוסיף רבע כפית כמון חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לערבב,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס,

להכין כוס וחצי כוסמת(קלוייה=חומה)לחמם כף שמן זית לטגן בשמן 2 דקות כוס וחצי כוסמת להוסיף 3 כוסות מים,להרתיח ולהעביר לאש קטנה עד אידוי וספיגת המים,

להוסיף את האנטי פסטי לערבב,לתקן טעמים עם מלח הימלייה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>