שולבטה תבשיל דרוזי והפעם קינואה עם ירקות טבעוני ללא גלוטן

שולבטה תבשיל דרוזי והפעם קינואה עם ירקות טבעוני ללא גלוטן,

להכין כוס וחצי קינואה,

לאפות בתנור 3 בטטות בקוביות של 2 ס"מ מצופים במעט שמן זית מעט תימין ומעט מלח עד הזהבה,

לבשל עד רכות 4 גזרים בקוביות של 1 ס"מ לסנן,

לרסק במעבד מזון 3 פלפלים אדומים עם 43 כוס מים,

לטגן 2 בצלים גדולים ברבעי טבעות עד הזהבה,

להוסיף לבצל 2 זוקיני בקוביות של 1 ס"מ ו2 פלפלים אדומים בקוביות של 1 ס"מ לאדות בבצל 5 דקות,

להוסיף את הגזר והבטטות לערבב על אש קטנה 2 דקות,

להוסיף כף אבקת כרשה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם ואת רסק הפלפלים לבשל על אש קטנה 10 דקות,

להוסיף את הקינואה לערבב ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>