קשאלך עם לוקשן(כוסמת עם אטריות)עם בצל מקורמל ואבקת כרשה טבעוני

קשאלך עם לוקשן(כוסמת עם אטריות)עם בצל מקורמל ואבקת כרשה טבעוני,

לבשל חצי חבילת אטריות דקות לסנן,

להכין כוס וחצי כוסמת:לטגן את הכוסמת עם כף שמן זית 2 דקות,להוסיף 3 כוסות מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד אידוי המים(ללא מלח),

להוסיף 2 בצלים סגולים מקורמלים(אפשר בצל רגיל מקורמל)כף אבקת כרישה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,

להוסיף את האטריות לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.

(מתכון משודרג מבית סבתא לולה)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>