אבקת כרישה בייבוש טבעי בשמש הביתית לתיבול

אבקת כרישה בייבוש טבעי בשמש הביתית לתיבול,

לקחת 3 כרישות גדולות 1 חצי ק"ג(ואו כרשה שנשארה בבית)לקצוץ לטבעות של 2 מ"מ,

להעביר לתבנית חד פעמית גדולה,

להניח בשמש הביתית (לא בחוץ),

לחכות כמה ימים עד ייבוש מוחלט,

להעביר לבלנדר חזק לטחון לאבקה,

מתאים לתיבול רטבים תבשילים פשטידות מאפים ומרקים ובתאבון.

(פיתרון שכרשה זולה ואו נשאר בבית ללא שימוש במקום לזרוק)

(לאבקה ארומה חזקה ומיוחדת)

(יש אפשרות ייבוש בתנור על 60 מעלות טורבו)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>