גלילות זוקיני ממולאים בטפנד אגוזים טבעוני ללא גלוטן

גלילות זוקיני ממולאים בטפנד אגוזים טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 6 זוקיני לחתוך את החיבור לצמח,לחתוך לאורך פרוסה של חצי ס"מ ולזרוק אותה להמשיך ולחתוך פרוסות בעובי 1 ס"מ הפרוסה האחרונה של חצי ס"מ לזרוק,

להניח על פלנצה עם פסים בתבנית אפייה,

למרוח עם מברשת שכבה דקה של שמן זית משני הצדדים,

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד ריכוך והזהבה יפה וקבלת פסים צרובים לקרר,

להכין טפנד אגוזים:להשרות במים חמימים כוס אגוזי מלך וכוס אגוזי קשיו לשעה לסנן,

להכניס למעבד מזון ולהוסיף 3 בצל ירוק 43 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 4 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית 2 כפות טחינה גולמית כף חומץ כפית חרדל דיזון חצי כפית אבקת שום כף סילן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטחון למשחה גרגירית,

להניח על כל פרוסת זוקיני אפויה (על הצד ללא הפסים) כף מהתערובת בקצה ולגלגל לגליל(כשהפסים בחוץ),

להכניס למקרר ל3 שעות או יותר לספיגת טעמים בתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>