תפו"א בציפוי רוטב התיבולית של השף הפשוט ופפריקה

תפו"א בציפוי רוטב התיבולית של השף הפשוט ופפריקה,

לבשל עד רכות 1 וחצי ק"ג תפו"א בקוביות של 3-4 ס"מ לסנן וליבש על האש 2 דקות,

לטגן לפתיחת טעמים בסוטז(מחבת עם מכסה)3 כפות שמן זית כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף אבקת מרק פרווה תוצרת עצמית)כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס,

להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 3 דקות,

להוסיף את תפו"א לערבב על אש קטנה 5 דקות,

מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>