דלעת ערמונים ממולאת בקינואה וחמוציות טבעוני ללא גלוטן

דלעת ערמונים ממולאת בקינואה וחמוציות טבעוני ללא גלוטן,

לקחת 4 דלעות ערמונים בקוטר10-12 באורך 12-14,

(לא לקלף)להוריד מהשפיץ חיתוך קטן שיהיה בסיס לעמידה,

להוריד את החיבור לגבעול שיהיה בסיס לעמידה,

לחתוך לחצי,

לרוקן את הגרעינים,

למרוח מעט שמן זית ומעט תימין יבש ,

להכניס שהפתח המרוקן כלפי מעלה לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות(לבדוק עם קיסם)והזהבה קלה,

להכין כוס קינואה,

להוסיף לקינואה 3 כפות סילן טבעי ללא תוספת סוכר כוס חמוציות 43 כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 2 בצלים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,

להוציא את הדלעות המוכנות למלא מהתערובת,

להכניס חזרה לתנור ל15 דקות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>