צ'יפס מקליפות תפו"א

צ'יפס מקליפות תפו"א,

לקחת קליפות של תפו"א נקיות מפציעות (של תפו"א שטופים ונקיים),

לחמם שמן לטגן עד הזהבה יפה,

להעביר לנייר סופג,להעביר לצלחת הגשה לפזר מעט מלח גס ובתאבון.

(יוצא מעדן)(אפשר לתבל בכמון ופלפל שחור)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>