פרחי פירה תפו"א ובצל מקורמל

פרחי פירה תפו"א ובצל מקורמל,

לבשל 1 ק"ג תפו"א עם כף אבקת מרק פרווה עד רכות לסנן ליבש על האש 5 דקות,

להכין פירה הכי עדין שאפשר (אני השתמשתי במכשיר לפירה החורים הכי דקים)להוסיף 2 בצלים מקורמלים 4 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,

למלא שקית זילוף עם צנתר משונן,

להניח על תבנית אפייה נייר אפייה לרסס בשמן זית,

להזליף פרחים לרסס את הפרחים במעט שמן זית,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד הזהבה יפה ובתאבון.

(יוצא קריספי בחוץ ונימוח וקטיפתי בפנים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>