פפרונטה המטבוחה (פלפלים)של האיטלקים בבישול איטי

פפרונטה המטבוחה (פלפלים)של האיטלקים בבישול איטי,

לקחת 4 בצלים גדולים לחתוך לקוביות של 1 ס"מ לטגן בחצי כוס שמן זית עד שקיפות,

להוסיף 6 שיני שום קצוצות דקדק לאדות בבצל 5 דקות,

להוסיף 6 פלפלים אדומים גדולים ו6 פלפלים צהובים גדולים בקוביות של 1 ס"מ לאדות עד חצי ריכוך,

להוסיף קופסת עגבניות בקוביות (800 ג"ר)ללא הנוזלים חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה חצי כפית צילי גרוס (אפשר פלפל ירוק חריף קצוץ דקדק)לבשל 5 דקות,

להוסיף 4 עלי דפנה,

להעביר לסיר אטום לתנור על 80 מעלות ל8 שעות ואו בסיר בישול איטי חשמלי ל8 שעות ובתאבון.(מי שאוהב יותר חריף מוזמן להוסיף פלפל חריף)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>