פסטה צ'לנטני (לוליאן)ברוטב עגבניות בניחוח מרווה

פסטה צ'לנטני (לוליאן)ברוטב עגבניות בניחוח מרווה,

לרוטב:לקחת קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)8 עלי מרווה קצוצים דקדק כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף אבקת בצל כפית סוכר מלח הימלייה לפי הטעם 2 כוסות מים משטיפת הקופסה לבשל על אש קטנה 10 דקות,

לבשל את הפסטה לסנן,

להעביר לרוטב לבשל על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>