קרפלך תפו"א בתיבול בצל מקורמל סגול ואבקת תיבולית יצור עצמי

קרפלך תפו"א בתיבול בצל מקורמל סגול ואבקת תיבולית יצור עצמי,

להרתיח מים עם מעט מלח,

כשהמים רותחים להכניס את הקרפלך הקפואים(קנויים),

להרתיח בשנית עד שהם צפים 4 דקות לסנן,

לתיבול:לקחת 4 בצלים סגולים מקורמלים להוסיף כפית וחצי מאבקת התיבולית(יצור עצמי)לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,,להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,

להוסיף את הקרפלך לערבב על האש הקטנה 4 דקות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>