פסטה פארלפה (עניבות)ברוטב כרישה עגבניות ופלפלים עשיר,

פסטה פארלפה (עניבות)ברוטב כרישה עגבניות ופלפלים עשיר,

לקרמל כרישה (לקחת 2 כרישות לנקות מחול שורשים ועלים לא יפים לקצוץ לטבעות של 2 מ"מ במעבד מזון ואו מנדולינה ואו סכין,

לטגן שהשמן קר בהתחלה כשרותח להעביר לאש קטנה עד הזהבה פלוס (קירמול),

להניח על מסננת מעל כלי לירידת עודפי השמן),

להכניס חזרה לסוטאז (מחבת עמוק עם מכסה)להוסיף 2 פלפלים אדום וצהוב בקוביות קטנות לאדות בכרישה 5 דקות,

להוסיף קופסת עגבניות כתושות ברסק (400 ג"ר)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית סוכר מלח לפי הטעם כוס וחצי מים משטיפת הקופסה לערבב,

לבשל על אש קטנה 15 דקות,

לבשל פסטה פארפלה לסנן מנוזלים,

להוסיף לרוטב לערבב 5 דקות על אש קטנה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>