אבקת עלי סלרי יבוש בשמש הביתית טבעי

אבקת עלי סלרי יבוש בשמש הביתית טבעי,

לקחת 2 סלרי עלים(אפשר להשתמש עם הגבעולים והעלים של סלרי ראש)לקצוץ דקדק,

להנייח בתוך תבנית חד פעמית רחבה,

לנייח במקום בבית עם כמה שעות שמש ביום,

לחכות כמה ימים ליבוש מלא,

לטחון בבלנדר חזק לאבקה,

מתאים כתבלין ולתערובות תבלינים.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>