רוגלמלווח לשבועות גבינה וזעתר

רוגלמלווח לשבועות גבינה וזעתר,

לקחת 2 חתיכות מלווח או יותר חצי מופשר,

למרוח במעט שמן זית לפזר תבלין זעתר,

לחתוך עם סכין פיצה (גלגלת)ל8 חלקים,

להניח על כל משולש בקצה הרחב קובית גבינה בולגרית 5% מעודנת,

לגלגל לרוגלך,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהצד המסיים את הגלגול בצד התחתון,

למרוח ביצה לפזר שומשום,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>