סמבומלווח תפוא וגבינות לשבועות

סמבומלווח תפו"א וגבינות לשבועות,

לבשל 8 תפו"א גדולים (ק"ג ורבע)עד רכות ליבש מעט ללא הנוזלים על אש קטנה 5 דקות,

להכין פירה דק ורך (אני השתמשתי במועך פירה בחורים הכי קטנים )לקרר,

להוסיף 2 בצלים מקורמלים 100 ג"ר גבינת מוצרלה מגורדת 200 ג"ר פרמזן מגורדת מלח פלפל לפי הטעם לערבב,

להפשיר 8 מלווחים להניח ערימה מהתערובת על חצי מלווח,

להשאיר ס"מ ריק להדבקה,

לקפל את החצי הריק על המלא להדביק בלחיצה,

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח ביצה או שמן זית לקשט בשומשום,

(אפשר בשני צבעים לבן ושחור)

להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד השחמה יפה ובתאבון, 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>