חמאת צ'ילי חריפה לשבועות ולנישנוש

חמאת צ'ילי חריפה לשבועות ולנישנוש,

לקחת 100 ג"ר חמאה בטמפרטורת החדר לערבב לתוכה מעט מלח וכפית צ'ילי גרוס,

ליצור מלבן להכניס למקרר להתקשות,

להגיש עם קרקרים ואו לחם ובתאבון.

(יוצא מעדן)(אם רוצים כמות גדולה להכפיל ואו לשלש כמיות)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>