עלי גפן טבעוניים ממולאים בקינואה וערמונים

עלי גפן טבעונים ממולאים בקינואה וערמונים,

להכין כוס ורבע קינואה לקרר,

להוסיף חבילת ערמונים בוואקום (100 ג"ר)חתוכה דק 2 כפות סילן מיץ מלימון 1 חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס גרידת לימון מלימון וחצי לערבב,

לקחת צנצנת עלי גפן במי מלח לפרוס בעדינות את העלים (עלים קרועים וחתיכות קטנות לשמור),

להניח במרכז העלה בתחתית כף מהתערובת לסגור מהצדדים ולגלגל לסיגר קטן,

להניח בתחתית הסיר את העלים הקרועים,

לסדר מעל עלי הגפן בצורה צפופה בכמה שכבות להניח מעל כמה טבעות לימון ,

למלא מים 1 ס"מ מעל עלי הגפן להוסיף 2 כפות סילן,

לכסות עם 2 צלחות למשקולת,

לבשל על אש קטנה עד ספיגת ואידוי בנוזלים ובתאבון.(יצאו לי 62 עלים ממולאים)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>