עוגת בסקויטים ביחוח ווניל צרפצי שוקולד מריר וקפה

עוגת ביסקוויטים בניחוח ווניל צרפתי שוקולד מריר וקפה,

להקציף 2 חבילות פודינג בטעם ווניל צרפתי 2 שמנת מתוקה ו2 כוסות חלב להכניס למקרר לשעה,

להכין בקערה נס קפה מכוס מים רותחים וכפית וחצי קפה נמס ללא סוכר לקרר,

לקחת תבנית 24 על 18 גובה 5,

לסדר שכבה של ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר (שחורים)לאחר טבילה בנס קפה,

למרוח מעל שכבה של חצי מכמות הקצפת,

לחזור על הפעולה עם הביסקוויטים שעברו טבילה בקפה למרוח את מחצית הקצפת שנשארה,

לישר ולעשות פסים עדינים עם מזלג,

לגרד מעל שוקולד מריר 60% למקרר לשעתיים להתייצבות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>