עוגת ביסקוויטים בניחוח תות ושוקולד מריר עם תותים

עוגת ביסקוויטים בניחוח תות ושוקולד מריר עם תותים,

להקציף לקצפת יציבה 2 שמנת מתוקה 38% 1 וחצי כוסות חלב 2 חבילות פודינג תות להכניס למקרר לשעה,

לקחת תבנית מלבנית 24 על 18 גובה 5,

לטבול בקערה עם חלב ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר (שחורים)לסדר בשכבה אחת,

למרוח חצי מכמות הקצפת,

לחזור עם הביסקוויטים (לטבול בחלב)שכבה נוספת,

למרוח את יתרת הקצפת לישר לעבור עם מזלג ליצירת דוגמת פסים,

לגרד עם פומפייה דקה שוקולד מריר 60% לפזר מעל,

להוסיף חצאי תותים מעל כל חתיכה (ביסקוויט),

להכניס למקרר להתייצבות של לפחות 5 שעות ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>