ספגטי ברוטב עגבניות ומרווה עשיר

ספגטי ברוטב עגבניות ומרווה עשיר,

להכניס למחבת סוטז (מחבת עם מכסה)צנצנת מחית עגבניות קלה (700 ג"ר)כף פפריקה ענף מרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית סוכר מלח לפי הטעם 43 כוס מים משטיפת הצנצנת 2 כפות אבקת בצל סגול (אפשר 2 בצל סגול מקורמל)לבשל על אש קטנה 10 דקות,

להוציא את ענף המרווה,

לבשל חבילת ספגטי שבורה לחצי לסנן,

להוסיף לרוטב לערבב 4 דקות על אש קטנה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>