שושני פיצה שושני תפו"א

שושני פיצה ושושני תפו"א,

להכין פירה תפו"א מ1 ורבע ק"ג תפו"א עם 3 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם לקרר,

להכין תערובת פיצה 200 ג"ר גבינה בולגרית מעודנת 5% מגורדת 200 ג"ר גבינה צהובה מגורדת כוס טבעות זיתים קצוצות דק כוס רוטב פיצה לערבב,

להפשיר חבילת בצק עלים,

לפרוס(לגלגל)לחתוך ל4 חלקים שווים,

על שני חלקים למרוח פירה (להשאיר 2 ס"מ ריק בקצה להדבקה)לגלגל לגלילים להכניס לפריזר לחצי שעה,

את שני החלקים האחרים למרוח בתערובת הפיצה לגלגל ולפריזר לחצי שעה,

להוציא לפרוס לטבעות של 2 ס"מ להניח בשכיבה על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>