סלט כרובית צלוייה עם טחינה וגמבה על האש בתחמיץ

סלט כרובית צלויה עם טחינה וגמבה על האש בתחמיץ,

לקחת ראש כרובית בינוני לפרק לפרחים קטנים,

להכניס לקערה להוסיף 2 כפות צ'ילי מתוק 5 כפות שמן זית לערבב לציפוי הפרחים,

לפזר על נייר אפייה בתבנית אפייה,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה להניח על נייר סופג לקרר,

להכין טחינה בדלילות בינונית (חצי כוס טחינה גולמית 31 כוס מים לימון שום מלח לפי הטעם),

להוסיף לפרחי הכרובית עם 2 גמבה על האש בתחמיץ בקוביות קטנות לערבב ובתאבון.

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>