תפו"א בתנור בנייר כסף עם שמן זית ועשבי תיבול

תפו"א בתנור בנייר כסף עם שמן זית ועשבי תיבול,

לקחת תפוחי אדמה בקליפה לחרוץ בסכין זיגזג לאורך ולרוחב 43 עומק,

להניח על ריבוע נייר כסף לזלף קצת שמן זית להניח מעל ענף קטן רוזמרין וענף קטן טימין,

לסגור כלפי מעלה את נייר הכסף,

להכניס בתבנית אפייה על נייר אפייה לתנור חם על 220 מעלות עד ריכוך (כשעה),

בדיקה ע"י קיסם,

ולהוסיף עוד 20 דקות בנייר הכסף פתוח (ואו עד השחמה יפה) להוציא,

להמליח עם מעט מלח גס ובתאבון (מתאים ליום העצמאות ול"ג בעומר)הריח של עשבי התיבול שיגע את השכנים 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>