קיפוד תפו"א לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק

קיפוד תפו"א לתלישה בתנור עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק,

לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות),

(את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף),

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר אבקת מרק פרווה ומעט פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה להגיש עם הרוטב,

לרוטב:תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק ובתאבון.(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>