אצטרובל תפו"א בחיתוך זיגזג עם שמן זית וצילי מתוק

אצטרובל תפו"א בחיתוך זיגזג עם שמן זית וצ'ילי מתוק,

לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך באלכסון עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור מעוינים),

(את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף),

להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית למרוח צ'ילי מתוק מלח לפי הטעם,

להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והשחמה יפה,

להגיש עם טחינה וצ'ילי מתוק ובתאבון.(יוצא מעדן)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>