אבקת עלי דפנה תבלין יצור עצמי

 

אבקת עלי דפנה תבלין יצור עצמי,

לקטוף עלים מעץ ער אציל בטבע או משיחים של ער אציל בגינות בעיר,

ליבש בבית באוויר הפתוח,

לטחון במטחנת תבלינים ואו בבלנדר חזק לאבקה ובתאבון.

האבקה משמשת בתערובות תבלינים רבות כגון:גראם מסאלה הודי חוויאג' תימני חמלי סונלי גאורגיקווקזי,

משמש לתיבול תבשילים רבים,

העלים משמשים לכבישת חמוצים ותבשילי דגים,

העלים משמשים גם כמדביר מהטבע לעש של קטניות בארונות המטבח (פיזור בארונות ובקופסאות של אורזים וקטניות)(לא מומלץ לנשים בהריון)

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>